Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE Cabriolet (A217)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Cabriolet (A217)

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Voorste draagarm controleren

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. In de fuseekogel zit een conisch deel.

Draagarmen met fuseekogels

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.