Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) komen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Chassis-onderdelen verslijten snel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Bekijk ook alle mercedes-benz s-klasse coupé (c126) draagarmen op RemOnderdelen.nl