Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen met fuseekogels

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C126) heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.

Voorste draagarm controleren

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.