Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) past. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Draagarm monteren op een auto

Chassis-onderdelen verslijten snel. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Bekijk ook alle mercedes-benz s-klasse coupé (c215) draagarmen op RemOnderdelen.nl