Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Voorste draagarm controleren

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Draagarmen met fuseekogels

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.