100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 55 AMG Kompressor 500PK
Bouwjaar 06-2002 - 03-2006

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 55 AMG Kompressor

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 55 AMG Kompressor komen. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215)

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIFIATIVECO.

Speling op draagarmrubbers

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.