WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 600 500PK
Bouwjaar 09.2002 - 03.2006

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 600

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber

Achterste draagarm inspecteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 600 heeft een eigen VIN-nummer. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215)

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. APK is voor uw eigen veiligheid. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.