WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 65 AMG 612PK
Bouwjaar 09-2003 - 03-2006

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 65 AMG

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) CL 65 AMG

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE Coupé (C215) komen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan.

Speling op draagarmrubbers

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.