Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Bekijk ook alle mercedes-benz s-klasse (w140) draagarmen op RemOnderdelen.nl