brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 300 SE, SEL/S320 231PK
Bouwjaar 03-1991 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 300 SE, SEL/S320

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde, rechts, onder
Draagarmen voorzijde, rechts, boven
Draagarmen voorzijde, links, onder
Draagarmen voorzijde, links, boven
Draagarmen achterzijde, links of rechts, boven

Voorste draagarm controleren

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACLADAROVERJAGUAR. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 300 SE, SEL/S320 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Kapotte draagarm herkennen

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) past. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.