brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 300 SE, SEL/S320 231PK
Bouwjaar 03-1991 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 300 SE, SEL/S320

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde

Draagarm monteren op een auto

De juiste wielstand is erg belangrijk. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 300 SE, SEL/S320 komen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140)

In de zomer schuren de draagarmen vaak. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien.

Achterste draagarm inspecteren

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.