brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 400 SE, SEL/S420 286PK
Bouwjaar 02-1991 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 400 SE, SEL/S420

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde, rechts, onder
Draagarmen voorzijde, rechts, boven
Draagarmen voorzijde, links, onder
Draagarmen voorzijde, links, boven
Draagarmen achterzijde, links of rechts, boven

Kapotte draagarm herkennen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 400 SE, SEL/S420. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Voorste draagarm controleren

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. De juiste wielstand is erg belangrijk. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.