brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 400 SE, SEL/S420 286PK
Bouwjaar 02-1991 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 400 SE, SEL/S420

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 400 SE, SEL/S420

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Elke MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen.

Draagarm monteren op een auto

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk.