brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 500 SE, SEL 326PK
Bouwjaar 02-1991 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 500 SE, SEL

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde, rechts, onder
Draagarmen voorzijde, rechts, boven
Draagarmen voorzijde, links, onder
Draagarmen voorzijde, links, boven
Draagarmen achterzijde, links of rechts, boven

De perfecte draagarm vinden voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 500 SE, SEL

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Voorste draagarm controleren

De juiste wielstand is erg belangrijk. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd .

Kapotte draagarm herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140). Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDCHRYSLERHONDADAIHATSULOTUSCITROEN.