brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:
MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 500 SE, SEL 326PK
Bouwjaar 02-1991 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 500 SE, SEL

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde

Draagarm monteren op een auto

Draagarmen monteren op een auto. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) 500 SE, SEL

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W140) past. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Bekijk ook alle mercedes-benz s-klasse (w140) 500 se, sel draagarmen op RemOnderdelen.nl