100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) S 500 4-matic 306PK
Bouwjaar 09.2002 - 08.2005

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) S 500 4-matic

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) S 500 4-matic dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220)

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIAUDIROVERPLYMOUTH. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Achterste draagarm inspecteren

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel.