100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) S 600 500PK
Bouwjaar 09.2002 - 08.2005

Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) S 600

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) S 600

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDADODGENISSANLANCIA. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Draagarmen monteren op een auto.

Speling op draagarmrubbers

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W220) past. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit.

Achterste draagarm inspecteren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen.