Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221)

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.

Draagarmen met fuseekogels

Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Voorste draagarm controleren

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. In de fuseekogel zit een conisch deel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.