Draagarmen MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221)

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Achterste draagarm inspecteren

In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ S-KLASSE (W221) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarm monteren op een auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.

Bekijk ook alle mercedes-benz s-klasse (w221) draagarmen op RemOnderdelen.nl