100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R230) 55 AMG Kompressor 500PK
Bouwjaar 06.2002 - 01.2012

Draagarmen MERCEDES-BENZ SL (R230) 55 AMG Kompressor

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. APK is voor uw eigen veiligheid. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R230) 55 AMG Kompressor.

Achterste draagarm inspecteren

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SL (R230) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..