WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 350 306PK
Bouwjaar 02-2012 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ SL (R231) 350

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231) 350

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SL (R231) past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUINFINITILOTUS. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%.