WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG 564PK
Bouwjaar 01-2012 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Lager, wiellagerbehuizing achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Speling op draagarmrubbers

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231) 63 AMG

Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SL (R231). De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.