100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R171) 200 Kompressor 163PK
Bouwjaar 03-2004 - 02-2011

Draagarmen MERCEDES-BENZ SLK (R171) 200 Kompressor

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde
Draagarmrubber midden
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Je kunt bij ons betalen via iDeal, AfterPay en PayPal De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R171) 200 Kompressor. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Speling op draagarmrubbers

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R171)

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.