WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLK (R171) 350 272PK
Bouwjaar 06-2004 - 02-2011

Draagarmen MERCEDES-BENZ SLK (R171) 350

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde
Draagarmrubber midden
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Je kunt bij ons betalen via overboeking Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SLK (R171) 350 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SLK (R171)

Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.

Achterste draagarm inspecteren

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAPONTIACTOYOTABMW. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.