100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SLR (R199) 5.4 626PK
Bouwjaar 04-2004 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ SLR (R199) 5.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SLR (R199) 5.4.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SLR (R199)

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDISMARTJEEPCHRYSLERDAIHATSU. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.