WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (903) 311 CDI 4x4 109PK
Bouwjaar 08-2002 - 05-2006

Draagarmen MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (903) 311 CDI 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe glijbussen.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (903) 311 CDI 4x4

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Bus (903) past. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.