100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (903) 316 CDI 4x4 156PK
Bouwjaar 08-2002 - 05-2006

Draagarmen MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (903) 316 CDI 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Speling op draagarmrubbers

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (903) 316 CDI 4x4

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3-t Open laadbak/ Chassis (903) dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.