WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 119 190PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 119

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 119

De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Speling op draagarmrubbers

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) dealer of de onderdelen passen op uw auto. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt..

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Draagarmen monteren op een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEBUICKAUDILDV. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed.