100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 122 218PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 122

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639) 122, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO Bus (W639)

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Draagarmen monteren op een auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.

Speling op draagarmrubbers

Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper.