WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 109 CDI 88PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 109 CDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. In de zomer schuren de draagarmen vaak. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 109 CDI

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639).

Speling op draagarmrubbers

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.