100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI 109PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 111 CDI

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAVOLVOBMW. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook.

Speling op draagarmrubbers

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.