100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 119 190PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 119

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. APK is voor uw eigen veiligheid. De arm bevat ook fuseekogels.

Speling op draagarmrubbers

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 119, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen.

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.