100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 122 218PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 122

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) 122

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ VITO / MIXTO Bestelwagen (W639) past. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel.

Speling op draagarmrubbers

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHELINCOLNVW VOLKSWAGENDAF.