Draagarmen MG

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MG. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De juiste wielstand is erg belangrijk. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers.

Draagarm monteren op een auto

Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten.

Bekijk ook alle mg draagarmen op RemOnderdelen.nl