100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG TF 115 116PK
Bouwjaar 03.2002 - 12.2009

Draagarmen MG MG TF 115

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de MG MG TF 115 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. De rubbers drogen dan uit. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Draagarmen bestellen voor uw MG MG TF

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Speling op draagarmrubbers

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. In de zomer schuren de draagarmen vaak. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MG. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers.