100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG TF 120 120PK
Bouwjaar 03-2002 - 12-2009

Draagarmen MG MG TF 120

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw MG MG TF 120

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MG MG TF. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Speling op draagarmrubbers

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.