100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG TF 135 136PK
Bouwjaar 03-2002 - 12-2009

Draagarmen MG MG TF 135

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Elke MG MG TF 135 heeft een eigen VIN-nummer. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek.

Achterste draagarm inspecteren

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSSKODAJEEPSEATGMC. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Een reactiearm demonteren is erg makkelijk.

Draagarmen bestellen voor uw MG MG TF

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG past. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.