WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG TF 160 160PK
Bouwjaar 03-2002 - 12-2009

Draagarmen MG MG TF 160

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.

Draagarmen bestellen voor uw MG MG TF 160

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de MG MG TF dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.