WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MGF 1,8 i VVC 160PK
Bouwjaar 10-2001 - 03-2002

Draagarmen MG MGF (RD) 1,8 i VVC

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MG MGF (RD) 1,8 i VVC komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MG MGF (RD), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk.

Achterste draagarm inspecteren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELMGDAF.

Draagarmen bestellen voor uw MG

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.