Draagarmen MINI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de MINI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren!

Draagarmen bestellen voor uw auto

Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Draagarm monteren op een auto

Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Bekijk ook alle mini draagarmen op RemOnderdelen.nl