100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cabriolet Cooper S 170PK
Bouwjaar 07-2004 - 11-2007

Draagarmen MINI MINI Cabriolet (R52) Cooper S

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw MINI MINI Cabriolet (R52) Cooper S

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI Cabriolet (R52) komen.

Speling op draagarmrubbers

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Achterste draagarm inspecteren

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOMAZDAMITSUBISHI. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.