100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cabriolet One 90PK
Bouwjaar 07-2004 - 11-2007

Draagarmen MINI MINI Cabriolet (R52) One

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw MINI MINI Cabriolet (R52) One

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers.

Achterste draagarm inspecteren

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Wij controleren altijd bij de MINI MINI Cabriolet (R52) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Speling op draagarmrubbers

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENLANCIASUBARUBUICK. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.