100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI COUNTRYMAN Cooper ALL4 122 PK
Bouwjaar 11.2012 - 10.2016

Draagarmen MINI MINI COUNTRYMAN (R60) Cooper ALL4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw MINI MINI COUNTRYMAN (R60) Cooper ALL4

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MINI MINI COUNTRYMAN (R60), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Speling op draagarmrubbers

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Achterste draagarm inspecteren

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEBUICKTOYOTASMART. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI past. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.