WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Coupé Cooper SD 136PK
Bouwjaar 12-2010 - 05-2015

Draagarmen MINI MINI Coupé (R58) Cooper SD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTSKODADACIASMARTMERCEDES-BENZ. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Wij controleren altijd bij de MINI MINI Coupé (R58) Cooper SD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast.

Draagarmen bestellen voor uw MINI MINI Coupé (R58)

Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm.