100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI One D 75PK
Bouwjaar 06-2003 - 09-2006

Draagarmen MINI MINI (R50, R53) One D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. In de fuseekogel zit een conisch deel. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. De juiste wielstand is erg belangrijk. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.

Speling op draagarmrubbers

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de MINI MINI (R50, R53) One D dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen.

Draagarmen bestellen voor uw MINI MINI (R50, R53)

De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.