WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Works 210PK
Bouwjaar 11-2003 - 09-2006

Draagarmen MINI MINI (R50, R53) Works

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI (R50, R53) Works past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI (R50, R53). Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven.

Achterste draagarm inspecteren

Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Draagarmen bestellen voor uw MINI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABKIAMERCEDES-BENZHONDA. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.