Draagarmen MITSUBISHI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel.

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI

De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Achterste draagarm inspecteren

Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend.

Bekijk ook alle mitsubishi draagarmen op RemOnderdelen.nl