WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GALLOPER 2.5 TD 88PK
Bouwjaar 09.1998 - 12.2003

Draagarmen MITSUBISHI GALLOPER (JK-01) 2.5 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm.

Speling op draagarmrubbers

Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. De rubbers drogen dan uit. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI GALLOPER (JK-01) 2.5 TD komen.

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI GALLOPER (JK-01)

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd.