100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI GRANDIS 2.4 MIVEC 165PK
Bouwjaar 04-2004 - 12-2011

Draagarmen MITSUBISHI GRANDIS (NA_W) 2.4 MIVEC

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI GRANDIS (NA_W) 2.4 MIVEC

De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. In de fuseekogel zit een conisch deel. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid.

Achterste draagarm inspecteren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI GRANDIS (NA_W) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.