WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER IV Hatchback 1.5 84PK
Bouwjaar 06-1988 - 05-1992

Draagarmen MITSUBISHI LANCER IV Hatchback (C6_A, C7_A) 1.5

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback (C6_A, C7_A) 1.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER IV Hatchback (C6_A, C7_A)

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Speling op draagarmrubbers

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien.