100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER V 1.8 16V 140PK
Bouwjaar 06.1992 - 12.1993

Draagarmen MITSUBISHI LANCER V (CB_A, CD_A, CE_A) 1.8 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER V (CB_A, CD_A, CE_A) 1.8 16V

Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Speling op draagarmrubbers

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MITSUBISHI LANCER V (CB_A, CD_A, CE_A). Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen.

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven.