WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI LANCER VII EVO VIII - 260 265PK
Bouwjaar 03-2004 - 07-2005

Draagarmen MITSUBISHI LANCER VII (CS_A, CT_A) EVO VIII - 260

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI LANCER VII (CS_A, CT_A) EVO VIII - 260 past. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Speling op draagarmrubbers

Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI LANCER VII (CS_A, CT_A)

Gietijzer komt minder veel voor als component. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MITSUBISHI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De rubbers drogen dan uit. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst.