WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.8 MPI 112PK
Bouwjaar 10-2002 - 12-2004

Draagarmen MITSUBISHI SPACE STAR MPV (DG_A) 1.8 MPI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Chassis-onderdelen verslijten snel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 APK is voor uw eigen veiligheid.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV (DG_A) 1.8 MPI past. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV (DG_A)

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.