100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SPACE STAR MPV 1.9 DI-D 115PK
Bouwjaar 10.2002 - 12.2004

Draagarmen MITSUBISHI SPACE STAR MPV (DG_A) 1.9 DI-D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Speling op draagarmrubbers

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV (DG_A) 1.9 DI-D

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. In de fuseekogel zit een conisch deel.

Achterste draagarm inspecteren

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste wielstand is erg belangrijk. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI SPACE STAR MPV (DG_A) past. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.