100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI SPACE WAGON 2.0 133PK
Bouwjaar 10-1998 - 12-2004

Draagarmen MITSUBISHI SPACE WAGON (N9_W, N8_W) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Draagarmen bestellen voor uw MITSUBISHI SPACE WAGON (N9_W, N8_W) 2.0

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen.

Speling op draagarmrubbers

Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. De juiste wielstand is erg belangrijk. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Achterste draagarm inspecteren

Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI SPACE WAGON (N9_W, N8_W) komen. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek.