Draagarmen NISSAN

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Chassis-onderdelen verslijten snel. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen.

Draagarm monteren op een auto

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven.

Bekijk ook alle nissan draagarmen op RemOnderdelen.nl